Cartofi umpluți cu bacon-cheddar
Cartofi umpluți cu șuncă și cheddar necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 525 de calorii, 17 g de proteine și 32 g de grăsime fiecare. Pentru 1,4 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză cheddar, ceapă verde, maioneză și dip de ceapă. Funcționează bine ca garnitură la preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 42%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi umpluți la cuptor cu slănină Cheddar Ranch, Cartofi umpluți cu ciuperci Cheddar și Cartofi umpluți cu broccoli și Cheddar.
Instrucțiuni
Spălați și străpungeți cartofii; puneți pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Se pune la cuptorul cu microunde, descoperit, la putere maximă timp de 18-22 de minute sau până când se înmoaie, întorcându-se o dată.
Lăsați să stea timp de 5 minute sau până când se răcește suficient pentru a fi manipulat.
Între timp, într-un castron mic, combinați maioneza, 3/4 cană de brânză, dip, bacon, ceapa și ardeiul.
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof și aruncați-o. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire.
Adăugați pulpă la amestecul de maioneză și piure.
Se pune în coji de cartofi. Întoarceți-vă pe farfuria potrivită pentru cuptorul cu microunde.
Se presară cu brânză rămasă. Puneți la microunde, descoperit, la putere maximă timp de 5 minute sau până când se încălzește.