Penne cu dovlecei de Butternut

Penne cu Butternut Squash ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 497 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, fulgi de piper, șalotă sau și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 33 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Penne cu Squash Butternut, Kale și brânză de capră {12 săptămâni de Squash de iarnă}, Suc De Fructe Butternut Prăjită Cu Penne, și Penne cu dovlecei de Butternut și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează; rezervați 1 cană apă de gătit, apoi scurgeți.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecelul, 1/4 linguriță de sare și câteva măcinări de piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sunt aurii si fragede, aproximativ 5 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, ciupercile, 1/4 linguriță de sare și câteva măcinări de piper în tigaie. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați fulgii de usturoi, ceapă și ardei roșu. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați pastele, dovleceii și 1/2 cană din apa de gătit rezervată pentru paste în tigaie. Gatiti, amestecand, pana se incalzeste, 1 pana la 2 minute. Se amestecă 1/2 cană parmezan, apoi se amestecă suficientă apă de gătit rămasă pentru a se slăbi. Se amestecă oregano și se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu restul de 1/2 cană parmezan.
Fotografie realizată de Justin Walker