Penne cu chiftele de curcan

Penne cu chiftele de curcan
Penne cu chiftele de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 872 calorii, 40g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Un amestec de frunze de dafin, roșii, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele Instant cu paste penne, Penne la cuptor cu chiftele în stil Italian, și Chili de curcan cu Penne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare se adaugă lapte de pâine și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă ouăle și 1/2 cană de brânză Romano și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RomanoBrânză Romano
OuăOuă
3
Adăugați curcan și combinați ușor, având grijă să nu suprasolicitați carnea. Condimentează cu sare și piper. Forma în mingi de golf-size.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
4
Într-o tigaie mare încălziți uleiul la foc mediu. Când aproape fumați, adăugați chiftele și fără a mișca sau a întoarce carnea, lăsați-o să se rumenească aproximativ 3 minute. Întoarceți chiftele și maro cealaltă parte. Continuați să gătiți până când toate părțile se rumenesc, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați sosul de roșii și dați la fiert. Reduceți focul și lăsați chiftelele să se fierbe timp de 5 minute. Opriți căldura și păstrați cald pe aragaz. Aveți grijă să nu suprasolicitați chiftelele, deoarece sunt moi și fragile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
6
Într-o oală mare, aduceți la fierbere 6 litri de apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
8
Scurgeți pastele într-un colizor. Nu clătiți pastele cu apă, deoarece doriți să păstrați amidonul natural al pastelor, astfel încât sosul să se agațe de penne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
PennePenne
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Scoateți chiftelele din sos și puneți-le în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Turnați puțin sos de roșii peste chiftele, dar lăsați aproximativ 1 cană de sos în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
ChifteleChiftele
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Așezați Penna gătită în tigaie cu sosul rămas și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne FiertePenne Fierte
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Turnați pastele sosate într-un bol mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Serviți alături de chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
14
Într-o oală mare de caserolă, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se moale și translucid, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
16
Se adaugă țelina și morcovii și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
țelinățelină
17
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
18
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți neacoperite la foc mic timp de 1 oră sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
19
Îndepărtați frunzele de dafin și verificați dacă există condimente. Dacă sosul are încă un gust acid, adăugați unt nesărat, 1 lingură la un moment dat pentru a rotunji aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CondimenteCondimente
SosSos
20
Adăugați jumătate din sosul de roșii în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la neted. Continuați cu sosul de roșii rămas. Dacă nu folosiți tot sosul, lăsați-l să se răcească complet și turnați 1 până la 2 porții de cană în pungi de plastic pentru congelator. Aceasta va îngheța până la șase luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista