Penne cu chiftele de curcan
Penne cu chiftele de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 585 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați curcan măcinat, ouă, paste penne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este minunat. Încercați Penne cu chiftele de curcan, Chiftele Instant cu paste penne, și Penne la cuptor cu chiftele în stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, adăugați pesmet, ouă, lapte, 1/2 cană Romano, pătrunjel, sare și piper și amestecați bine.
Adăugați curcan și combinați ușor, având grijă să nu suprasolicitați carnea. Forma în mingi de golf-size.
Într-o tigaie mare încălziți uleiul la foc mediu. Când aproape fumați, adăugați chiftele și fără a mișca sau a întoarce carnea, lăsați-o să se rumenească aproximativ 3 minute. Întoarceți chiftele și maro cealaltă parte. Continuați să gătiți până când toate părțile se rumenesc, aproximativ 8 minute în total.
Adăugați sosul de roșii și dați la fiert. Reduceți focul și lăsați chiftelele să se fierbe timp de 5 minute. Opriți căldura și păstrați cald pe aragaz. Aveți grijă să nu manipulați prea mult chiftelele, deoarece acestea sunt moi și fragile.
Într-o oală mare, aduceți la fierbere 6 litri de apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8 minute.
Scurgeți pastele într-un colizor. Nu clătiți pastele cu apă, deoarece doriți să păstrați amidonul natural al pastelor, astfel încât sosul să se agațe de penne.
Scoateți chiftelele din sos și puneți-le în vasul de servire.
Turnați puțin sos de roșii peste chiftele, dar lăsați aproximativ 2/3 cană de sos în tigaie.
Așezați Penna gătită în tigaie cu sosul rămas și aruncați bine.
Turnați pastele sosate într-un bol mare de servire.
Serviți alături de chiftele.
Presărați Romano rămas deasupra.