Penne cu ardei galbeni și roșii

Penne cu ardei galbeni și roșii
Penne cu ardei galbeni și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 716 calorii, 30g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Cicoare Roșie, Roșii Cherry Și Ardei Galbeni, Salată De Linte Cu Morcovi, Roșii Galbene Și Ardei Gras, și Spanac, ardei și roșii Cherry cu Penne Rigate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic până devine auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați ardeii grași și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4
Adăugați roșiile și gătiți la foc moderat până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Gatiti Penna intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana cand al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți Penna și readuceți-o în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați sosul în paste împreună cu restul de 1/2 lingură de ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Serviți imediat, trecând brânza separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
9
Recomandarea vinului: ardeii galbeni dulci și sosul de roșii tartă din acest fel de mâncare simplu pentru paste au nevoie de contrastul unui alb crocant cu un anumit caracter pe bază de plante. Luați în considerare un Sauvignon Blanc din California, cum ar fi Groth din 1997 sau Silverado din 1997.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista