Penne cu ardei galbeni și roșii
Penne cu ardei galbeni și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 716 calorii, 30g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Cicoare Roșie, Roșii Cherry Și Ardei Galbeni, Salată De Linte Cu Morcovi, Roșii Galbene Și Ardei Gras, și Spanac, ardei și roșii Cherry cu Penne Rigate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic până devine auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați ardeii grași și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați roșiile și gătiți la foc moderat până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Gatiti Penna intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana cand al dente.
Scurgeți Penna și readuceți-o în oală.
Adăugați sosul în paste împreună cu restul de 1/2 lingură de ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron încălzit.
Serviți imediat, trecând brânza separat.
Recomandarea vinului: ardeii galbeni dulci și sosul de roșii tartă din acest fel de mâncare simplu pentru paste au nevoie de contrastul unui alb crocant cu un anumit caracter pe bază de plante. Luați în considerare un Sauvignon Blanc din California, cum ar fi Groth din 1997 sau Silverado din 1997.