Penne cu anghinare: Penne ai Carciofi
Penne cu anghinare: Penne ai Carciofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 718 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, vin, pancetta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Rețete similare sunt Penne cu inimi de anghinare (Penne al carciofi), Penne cu pui și anghinare, și Penne cu sparanghel și anghinare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic și adăugați ceapa și pancetta, amestecând până când ceapa este moale, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Scurgeți anghinarea și adăugați-le în tigaie, amestecați pentru a se amesteca bine, acoperiți și lăsați să fiarbă încă 10 minute.
Aduceți 3 litri de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare. Condimentați anghinarea cu sare, apoi adăugați vinul la anghinare, puțin câte puțin, adăugând mai multe odată ce vinul se evaporă. Odată ce vinul se evaporă, adăugați apă clocotită pentru a acoperi doar legumele, acoperiți și gătiți timp de 30 de minute, până când anghinarea a absorbit complet apa și legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Adăugați penne și gătiți conform instrucțiunilor pachetului, până când este fraged, dar al dente. În timp ce pastele se gătesc, readuceți anghinarea la foc mic. Bateți ouăle într-un castron mic și apoi bateți în brânza rasă. Odată ce anghinarea este fierbinte, scoateți tigaia de pe foc și amestecați încet amestecul de ouă în anghinare.
Scurgeți pastele și aruncați cu amestecul de anghinare.