Penne cu anghinare: Penne ai Carciofi

Penne cu anghinare: Penne ai Carciofi
Penne cu anghinare: Penne ai Carciofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 718 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, vin, pancetta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Rețete similare sunt Penne cu inimi de anghinare (Penne al carciofi), Penne cu pui și anghinare, și Penne cu sparanghel și anghinare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic și adăugați ceapa și pancetta, amestecând până când ceapa este moale, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți anghinarea și adăugați-le în tigaie, amestecați pentru a se amesteca bine, acoperiți și lăsați să fiarbă încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Aduceți 3 litri de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare. Condimentați anghinarea cu sare, apoi adăugați vinul la anghinare, puțin câte puțin, adăugând mai multe odată ce vinul se evaporă. Odată ce vinul se evaporă, adăugați apă clocotită pentru a acoperi doar legumele, acoperiți și gătiți timp de 30 de minute, până când anghinarea a absorbit complet apa și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
6
Adăugați penne și gătiți conform instrucțiunilor pachetului, până când este fraged, dar al dente. În timp ce pastele se gătesc, readuceți anghinarea la foc mic. Bateți ouăle într-un castron mic și apoi bateți în brânza rasă. Odată ce anghinarea este fierbinte, scoateți tigaia de pe foc și amestecați încet amestecul de ouă în anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
PennePenne
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scurgeți pastele și aruncați cu amestecul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista