Penne Alla Vecchia Bettola a lui Nick și Toni
Rețeta de Penne Alla Vecchia Bettola de la Nick și Toni poate fi preparată în aproximativ 45 de minute . O porție conține 788 de calorii , 22 g de proteine și 34 g de grăsimi . Această rețetă are 5 porții. Pentru 3,94 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați roșii prune, fulgi de ardei gras, smântână grasă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Merge bine ca fel principal. 2280 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 94% , ceea ce este super. Cookinghow Penne Alla Vodka , Penne Con Funghi E Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete) și Fettuccine Alla Carbonara, With No Cream Necessary sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți-le timp de aproximativ 5 minute, până devin translucide.
Adăugați fulgii de ardei roșu și oregano uscat și gătiți încă 1 minut.
Adăugați vodca și continuați să gătiți până când amestecul se reduce la jumătate.
Între timp, scurgeți roșiile printr-o sită și zdrobiți-le în tigaie cu mâinile.
Adăugați 2 lingurițe de sare și un praf de piper negru. Acoperiți tigaia cu un capac care se închide etanș și puneți-o la cuptor timp de 1 oră și jumătate.
Scoateți tava din cuptor și lăsați-o să se răcească timp de 15 minute.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată și fierbeți pastele al dente.
Scurgeți și puneți deoparte.
Puneți amestecul de roșii într-un blender și pasați-l în tranșe până când sosul capătă o consistență omogenă. Puneți-l înapoi în tigaie.
Reîncălziți sosul, adăugați 2 linguri de oregano proaspăt și suficientă smântână groasă pentru a obține o consistență cremoasă.
Adăugați sare și piper, după gust, și fierbeți la foc mic timp de 10 minute. Amestecați pastele în sos și gătiți încă 2 minute. Încorporați 1/2 cană de parmezan.
Se servește cu un strop suplimentar de parmezan și un strop de oregano proaspăt pe fiecare farfurie.