Pene de Scone portocalii cu umplutură de cremă de brânză

Orange Scone pene cu crema de branza de umplere ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 230 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 40 minute. Un amestec de coajă de portocală, zahăr granulat, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Merișor-portocaliu G Bucolteau cu umplutură de cremă de brânză, Tort cu strat de dovleac cu umplutură de ghimbir portocaliu și glazură de brânză cremă de scorțișoară, și Macarons de nucă de portocale cu cremă de brânză condimentată și umplutură de afine {Guest Post by Baking A Moment} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mic, bateți toate ingredientele de umplere cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați făina, 3 linguri de zahăr, praful de copt și sarea.
Tăiați untul, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse) până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă 1 lingură de coajă de portocală, frișcă și 1 ou.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați ușor de 10 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Pat sau rola fiecare jumătate în 9-inch rotund, aproximativ 1/4 inch grosime.
Întindeți umplutura pe jumătate din fiecare rundă.
Îndoiți fiecare rundă de aluat în jumătate peste umplutură. Cu un cuțit ascuțit, tăiați fiecare jumătate rotundă în 6 pene. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați pene la o distanță de 1 inch.
Ungeți blaturile cu ou bătut; se presară cu zahăr grosier.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie în raftul de răcire.