Pene de Scone portocalii cu umplutură de cremă de brânză

Pene de Scone portocalii cu umplutură de cremă de brânză
Orange Scone pene cu crema de branza de umplere ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 230 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 40 minute. Un amestec de coajă de portocală, zahăr granulat, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Merișor-portocaliu G Bucolteau cu umplutură de cremă de brânză, Tort cu strat de dovleac cu umplutură de ghimbir portocaliu și glazură de brânză cremă de scorțișoară, și Macarons de nucă de portocale cu cremă de brânză condimentată și umplutură de afine {Guest Post by Baking A Moment} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mic, bateți toate ingredientele de umplere cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, 3 linguri de zahăr, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați untul, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse) până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă 1 lingură de coajă de portocală, frișcă și 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați ușor de 10 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Pat sau rola fiecare jumătate în 9-inch rotund, aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
5
Întindeți umplutura pe jumătate din fiecare rundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Îndoiți fiecare rundă de aluat în jumătate peste umplutură. Cu un cuțit ascuțit, tăiați fiecare jumătate rotundă în 6 pene. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați pene la o distanță de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
7
Ungeți blaturile cu ou bătut; se presară cu zahăr grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GrosierZahăr Grosier
OuăOuă
8
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie în raftul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
9
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista