Pene de pui și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pene de pui și fasole. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de chimen măcinat, brânză frișcă, brânză condimentată cu taco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Ardei iute cu fasole mixtă cu pene, Hummus de fasole neagră cu pene de Pita prăjite, și Burgeri de fasole-Kale cu pene de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Scoateți crusta de plăcintă din pungă; derulați pe foaia de cookie-uri negrasă. Generos crusta prick cu furculiță.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți puiul, fasolea și chimenul la foc mediu aproximativ 2 minute, amestecând frecvent, până când se încălzește bine. Se amestecă coriandru.
Întindeți crema de brânză peste crusta parțial coaptă. Se acoperă cu amestec de pui; se presară cu brânză.
Coaceți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până când brânza este topită și crusta este maro aurie.
Se taie în pene; se servește cald cu salsa.