Pene de pere cu Prosciutto și mentă
Pene de pere cu Prosciutto și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 137 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin sherry, mentă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați treceți Pera învelită cu prosciutto – prosciutto cu parmezan, Prosciutto-Pene De Mere, și Pene De Pizza Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă uleiul, nectarul, oțetul și anasonul într-un castron mic; se amestecă 1 lingură de mentă. Condimentează după gust cu sare. Aranjați pene de pere pe farfurii; stropiți vinaigreta peste. Sus cu prosciutto.
Se presară cu piper negru crăpat și restul de 1 lingură de mentă.
Per porție: 126 calorii, 9 g grăsime, 3 g fibre