Pene de pere cu Prosciutto și mentă

Pene de pere cu Prosciutto și mentă
Pene de pere cu Prosciutto și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 137 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin sherry, mentă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați treceți Pera învelită cu prosciutto – prosciutto cu parmezan, Prosciutto-Pene De Mere, și Pene De Pizza Cu Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă uleiul, nectarul, oțetul și anasonul într-un castron mic; se amestecă 1 lingură de mentă. Condimentează după gust cu sare. Aranjați pene de pere pe farfurii; stropiți vinaigreta peste. Sus cu prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
ProsciuttoProsciutto
AnasonAnason
OțetOțet
NectarNectar
MentăMentă
PerePere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară cu piper negru crăpat și restul de 1 lingură de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
MentăMentă
3
Per porție: 126 calorii, 9 g grăsime, 3 g fibre
4
Bon App Ampercoltit

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista