Pene De Cartofi În Două Tonuri
Rețeta se pot face pene de cartofi în două tonuri în aproximativ 50 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 169 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 85%. Curry roșu de cartofi și conopidă în două tonuri, Salată de cartofi în două tonuri cu vinetă de nuc-tarhon, și Jo Jo Pene De Cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare cartof și cartoful dulce în opt pene; așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați uleiul, sarea și piperul; sigilați punga și agitați pentru a acoperi. Aranjați într-un singur strat într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit, la 425, timp de 20 de minute. Întoarceți cartofii; se presara cu branza si usturoi.
Coaceți cu 20-25 de minute mai mult sau până se rumenesc, întorcându-se o dată.