Pene De Cartofi Parmezan Prăjiți
Pene de cartof parmezan prăjit este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, busuioc, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bun. Rețete similare includ Pene De Cartofi Parmezan, Parmezan Cimbru Cartofi Pene, și Pene De Cartofi Acoperite Cu Parmezan.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare cartof pe lungime în jumătate.
Tăiați fiecare jumătate în trei pene. Într-un castron mare, presărați cartofii cu ulei; aruncați pentru a acoperi.
Combinați ingredientele rămase.
Adăugați la cartofi; aruncați pentru a acoperi.
Aranjați cartofii într-un singur strat pe un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Presărați cu orice acoperire rămasă.
Coaceți la 350 de euro timp de 45-55 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie.