Pene De Cartofi De Tei-Cimbru

Pene De Cartofi De Tei-Cimbru
Pene de cartofi de tei-cimbru este un fără gluten garnitură. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 227 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, coajă de tei, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pene De Cartofi De Tei-Cimbru, Parmezan Cimbru Cartofi Pene, și Usturoi Prăjit Și Cimbru Pene De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați untul, sucul de lămâie, coaja și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați fiecare cartof în opt pene; adăugați la amestecul de var și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
VarVar
3
Așezați pene cu pielea în jos pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Combinați brânza, sarea și boiaua; presară peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BrânzăBrânză
SareSare
5
Coaceți la 400 de euro timp de 20-25 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista