Pene De Cartofi Cu Crustă De Ierburi
Pene de cartofi cu crustă de plante necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți piper, rozmarin, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pene De Cartofi Cu Usturoi La Grătar, O masă de tigaie: degete de pui cu crustă de nucă de cocos cu pene de cartofi cu usturoi de rozmarin, și Pui La Cuptor Cu Ierburi Cu Crustă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare cartof în 8 pene; periați cu ulei de măsline.
Combinați parmezanul și următoarele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pene de cartofi; sigilați punga și agitați pentru a acoperi bine.
Așezați pene de cartofi, cu pielea în jos, într - un singur strat pe o tigaie jellyroll de 15 x 10 x 1 inch acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor, întorcându-se o dată.