Pene De Cartofi Cu Crustă De Ierburi

Pene De Cartofi Cu Crustă De Ierburi
Pene de cartofi cu crustă de plante necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți piper, rozmarin, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pene De Cartofi Cu Usturoi La Grătar, O masă de tigaie: degete de pui cu crustă de nucă de cocos cu pene de cartofi cu usturoi de rozmarin, și Pui La Cuptor Cu Ierburi Cu Crustă De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
2
Tăiați fiecare cartof în 8 pene; periați cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
3
Combinați parmezanul și următoarele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Adăugați pene de cartofi; sigilați punga și agitați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Așezați pene de cartofi, cu pielea în jos, într - un singur strat pe o tigaie jellyroll de 15 x 10 x 1 inch acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor, întorcându-se o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista