Pene De Cartofi Cu Boia Afumată

Pene De Cartofi Cu Boia Afumată
Pene de cartofi cu ardei afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 414 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, în pastă, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Pene de cartofi la grătar cu sos de maioneză cu boia afumată, Salată De Cartofi Cu Ardei Afumat, și Cartofi dulci pur cu boia afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Puneți cartofii într-un vas mare la foc mediu și acoperiți cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați sare, după gust, în apă și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Scurgeți-le și puneți-le, în timp ce sunt fierbinți, într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați uleiul de măsline extravirgin și condimentul la grătar și boia și aruncați pentru a acoperi uniform. Aranjați cartofii pe un suport de răcire deasupra unei foi de copt, astfel încât căldura să poată merge în jurul penelor. Prăjiți până la crocant, aproximativ 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți cartofii din cuptor pe un platou. Într-un castron mic, amestecați împreună smântâna, usturoiul, arpagicul și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Serviți cartofii fierbinți cu sosul de scufundare alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista