Pene de cartofi crocante cu Caviar

Pene de cartofi crocante cu Caviar
Pene de cartofi crocante cu Caviar este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, caviar de somon, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Clatite De Cartofi Cu Caviar, Blini de cartofi cu Caviar, și Jo Jo Cartofi Wedges.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți caviarul; așezați într-un castron mic. Acoperiți bine și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Cojiți și tocați cartofii, lucrând rapid pentru a preveni rumenirea; așezați într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați suc de lămâie și sare; aruncați bine. Acoperiți cu folie de plastic grea, apăsând direct pe amestecul de cartofi. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 " la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
CartofiCartofi
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
4
Se toarnă amestecul de cartofi în tigaie, răspândindu-se uniform pe margini. Gatiti 4-5 minute sau doar pana cand marginile incep sa se rumeneasca (nu amestecati).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Puneți tigaia deasupra raft de copt în cuptor; coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până când cartoful este auriu și crocant pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Invertiți cartoful pe placa de tăiere; tăiați în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Așezați pene pe farfurii de servire; dollop cu smântână. Sus cu caviar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CaviarCaviar
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
Asigurați-înainte: tăiați cartofii cu o zi înainte; așezați în apă rece pentru a acoperi. Acoperiți și răciți. Când sunteți gata să gătiți, clătiți cartoful; apăsați între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de apă. Aruncați sucul de lămâie și sarea. Gatiti la foc mediu 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Coaceți la 450 timp de 30 de minute. Clătiți, scurgeți și răciți caviarul cu puțin timp înainte de servire pentru a reține umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista