Pene de cartofi crocante cu Caviar
Pene de cartofi crocante cu Caviar este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, caviar de somon, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Clatite De Cartofi Cu Caviar, Blini de cartofi cu Caviar, și Jo Jo Cartofi Wedges.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți caviarul; așezați într-un castron mic. Acoperiți bine și răciți.
Cojiți și tocați cartofii, lucrând rapid pentru a preveni rumenirea; așezați într-un bol.
Adăugați suc de lămâie și sare; aruncați bine. Acoperiți cu folie de plastic grea, apăsând direct pe amestecul de cartofi. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 " la cuptor la foc mediu.
Se toarnă amestecul de cartofi în tigaie, răspândindu-se uniform pe margini. Gatiti 4-5 minute sau doar pana cand marginile incep sa se rumeneasca (nu amestecati).
Puneți tigaia deasupra raft de copt în cuptor; coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până când cartoful este auriu și crocant pe fund.
Invertiți cartoful pe placa de tăiere; tăiați în 8 pene.
Așezați pene pe farfurii de servire; dollop cu smântână. Sus cu caviar.
Asigurați-înainte: tăiați cartofii cu o zi înainte; așezați în apă rece pentru a acoperi. Acoperiți și răciți. Când sunteți gata să gătiți, clătiți cartoful; apăsați între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de apă. Aruncați sucul de lămâie și sarea. Gatiti la foc mediu 25 de minute.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute. Clătiți, scurgeți și răciți caviarul cu puțin timp înainte de servire pentru a reține umezeala.