Pene De Cartofi Condimentate Proaspete La Cuptor
Pene de cartofi condimentate proaspete la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 144 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pudră de usturoi, Parmezan, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pene De Cartofi Condimentate, Pene De Cartofi Condimentate Cu Chili, și Pene De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Puneți parmezanul, uleiul de măsline, ceapa pudră, usturoiul praf, piperul, sarea și cartofii într-o pungă de plastic resigilabilă. Sigilați punga, apoi agitați pentru a acoperi cartofii cu condimentul.
Întindeți cartofii pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt ușor străpunși cu o furculiță, aproximativ 25 de minute.