Pene De Cartofi Coapte Condimentate
Pene de cartofi coapte condimentate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 196 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, pudră de ceapă, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Pene De Cartofi Condimentate, Pene De Cartofi Condimentate Cu Chili, și Pene De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Întindeți pene de cartofi într-un singur strat pe o foaie de copt și acoperiți cu ulei de măsline.
Amestecați pudra de ceapă, pudra de chili, praful de usturoi și sarea de usturoi într-un bol mic; presărați peste cartofi și aruncați pentru a acoperi uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede, 30-35 de minute. Condimentează cu sare și piper negru.