Pene de cartofi acoperite cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 175 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați panko, albușuri de ou, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi prăjiți cu cartofi dulci acoperiți cu parmezan, Pene De Cartofi Parmezan, și Pene De Cartofi Cu Parmezan La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați făina și sarea într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Combinați albușurile de ou și apa într-un vas superficial, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Combinați brânza și panko într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
5
Pene de cartofi de dragare în amestec de făină. Scufundați în amestec de albus de ou; dragă în amestec de brânză. Împărțiți pene de cartofi între 2 foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Brânză
Cartofi
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
6
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până la Tigăi aurii, rotative după 20 de minute.