Pene De Cartofi
Pene de cartofi durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 470 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sare, fulgi de porumb, boia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pene De Cartofi, Jo Jo Cartofi Wedges, și Cele mai bune pene de cartofi de aici.
Instrucțiuni
Frecați și străpungeți cartofii; așezați pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 18-20 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se o dată. Se răcește ușor.
Între timp, într-un castron mic, combinați firimiturile de fulgi de porumb, parmezanul, boiaua și sarea.
Tăiați fiecare cartof pe lungime în sferturi; periați cu sos de salată și presărați cu amestec de fulgi de porumb.
Așezați pene de cartofi pe o tigaie pentru pui. Se fierbe 4 inch. de la foc timp de 2-3 minute sau până se rumenesc ușor.
Serviți cu pansament suplimentar pentru salată, dacă doriți.