Pene De Cartofi
Reteta pene de cartofi se poate face în aproximativ 50 de minute. Pentru 19 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 116 calorii. Un amestec de sare de usturoi, ulei vegetal, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pene De Cartofi, Pene De Cartofi, și Jo Jo Pene De Cartofi.
Instrucțiuni
Răspândiți uleiul într-un 13-in. x 9-în. tigaie de copt.
Combinați următoarele cinci ingrediente într-o pungă mare de plastic.
Tăiați fiecare cartof pe lungime în opt pene.
Așezați jumătate din cartofi în pungă; agitați bine pentru a acoperi.
Așezați într-un singur strat în tigaie. Repetați cu cartofii rămași.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 40-45 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se o dată după 25 de minute.