Pene De Cartofi

Pene De Cartofi
Reteta pene de cartofi se poate face în aproximativ 50 de minute. Pentru 19 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 116 calorii. Un amestec de sare de usturoi, ulei vegetal, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pene De Cartofi, Pene De Cartofi, și Jo Jo Pene De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Răspândiți uleiul într-un 13-in. x 9-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Combinați următoarele cinci ingrediente într-o pungă mare de plastic.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Tăiați fiecare cartof pe lungime în opt pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Așezați jumătate din cartofi în pungă; agitați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Așezați într-un singur strat în tigaie. Repetați cu cartofii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 40-45 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se o dată după 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista