Penang Assam Laksa (fidea fierbinte și acră Nyonya în supă de pește)

Penang Assam Laksa (fidea fierbinte și acră Nyonya în supă de pește)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penang Assam Laksa (fidea fierbinte și acră Nyonya în supă de pește). O porție conține 663 calorii, 45g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 3 și costă $7.38 pe portie. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de salată verde, frunze de mentă, tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gerang Asam (Curry De Pește Picant Și Acru): Bucătărie Malacca Nyonya, Penang Asam Laksa, și Supă caldă și acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați peștele, îndepărtați solzii și intestinele. Într-o oală, aduceți 8 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă peștele și se fierbe aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Transferați peștele gătit într-un castron și lăsați să se răcească. Se strecoară stocul de pește, apoi se adaugă tamarindul decojit și frunzele polygonum și se continuă să fiarbă la foc mic.Udați-vă mâinile în mod constant cu un castron cu apă, alegeți carnea din tot peștele și aruncați oasele. Rupeți carnea de pește în bucăți mici și puneți peștele înapoi în stoc, acoperiți capacul și reduceți focul.Folosind un mini robot de bucătărie, măcinați pasta de condimente până se finizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
TamarindTamarind
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți un wok și sotati pasta de condimente cu ulei de gătit timp de aproximativ 6-8 minute sau până când miroase aromat și picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Transferați pasta de condimente în bulionul care fierbe.Extrageți sucul de tamarind și adăugați-l în stoc. Se strecoară sucul de tamarind și se păstrează sămânța. Repetați-l de 3-4 ori cu 1/2 cană de apă de fiecare dată pentru a vă asigura că extrageți toată esența din tamarind. Continuați să gustați stocul Assam Laksa pentru a vă asigura că este acru și pe placul dvs. Pentru condimente, adăugați zahăr, sare și sos de pește.Pregătiți tăiței laksa urmând instrucțiunile de ambalare. Într-un castron de servire, adăugați tăiței laksa și garnisiți toate legumele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De TamarindSuc De Tamarind
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Sos De PeșteSos De Pește
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
TamarindTamarind
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă supa Assam Laksa în castron și se servește imediat cu o lingură de pastă Heh Ko/creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista