Penang Assam Laksa (fidea fierbinte și acră Nyonya în supă de pește)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penang Assam Laksa (fidea fierbinte și acră Nyonya în supă de pește). O porție conține 663 calorii, 45g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 3 și costă $7.38 pe portie. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de salată verde, frunze de mentă, tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gerang Asam (Curry De Pește Picant Și Acru): Bucătărie Malacca Nyonya, Penang Asam Laksa, și Supă caldă și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați peștele, îndepărtați solzii și intestinele. Într-o oală, aduceți 8 căni de apă la fiert.
Se adaugă peștele și se fierbe aproximativ 10 minute.
Transferați peștele gătit într-un castron și lăsați să se răcească. Se strecoară stocul de pește, apoi se adaugă tamarindul decojit și frunzele polygonum și se continuă să fiarbă la foc mic.Udați-vă mâinile în mod constant cu un castron cu apă, alegeți carnea din tot peștele și aruncați oasele. Rupeți carnea de pește în bucăți mici și puneți peștele înapoi în stoc, acoperiți capacul și reduceți focul.Folosind un mini robot de bucătărie, măcinați pasta de condimente până se finizează.
Încălziți un wok și sotati pasta de condimente cu ulei de gătit timp de aproximativ 6-8 minute sau până când miroase aromat și picant.
Transferați pasta de condimente în bulionul care fierbe.Extrageți sucul de tamarind și adăugați-l în stoc. Se strecoară sucul de tamarind și se păstrează sămânța. Repetați-l de 3-4 ori cu 1/2 cană de apă de fiecare dată pentru a vă asigura că extrageți toată esența din tamarind. Continuați să gustați stocul Assam Laksa pentru a vă asigura că este acru și pe placul dvs. Pentru condimente, adăugați zahăr, sare și sos de pește.Pregătiți tăiței laksa urmând instrucțiunile de ambalare. Într-un castron de servire, adăugați tăiței laksa și garnisiți toate legumele deasupra.
Se toarnă supa Assam Laksa în castron și se servește imediat cu o lingură de pastă Heh Ko/creveți.