Pecan Torte cu căpșuni și smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pecan Torte cu căpșuni și smântână. Această rețetă servește 10 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 391 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ouă, smântână grea, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Căpșuni Și Cremă Torte, Bezea cu căpșuni și frișcă (Schaum Torte), și Tort vacherin congelat cu cremă de rubarbă și căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pulsați nuci pecan, făină de tort și 3 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate foarte fin.
Bateți gălbenușurile și 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până la palid și foarte gros. Se amestecă coaja de lămâie și sucul.
Bateți albușurile cu sare într-un alt bol cu bătătoare curățate la viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 5 linguri de zahăr și bateți până când albii țin doar vârfuri rigide, lucioase.
În 3 loturi, pliați alternativ amestecul de nuci și albușurile în amestecul de gălbenușuri. Lingura aluat în tigaie ungrased și partea de sus netedă.
Coaceți tortul în mijlocul cuptorului până devine auriu și un tester iese curat, aproximativ 1 oră. Se răcește în tigaie, cu susul în jos, 2 ore. (Dacă pan are "picioare", stați-l pe acestea. În caz contrar, inversați tigaia peste gâtul unei sticle.)
Rotiți tigaia cu partea dreaptă în sus, apoi rulați un cuțit lung și subțire în jurul marginii exterioare a tortului cu o mișcare netedă (fără tăiere). Slăbiți centrul în același mod.
Îndepărtați marginea exterioară a tigaiei și rulați cuțitul sub fundul tortului pentru a elibera. Inversați tortul pe o farfurie de tort.
Bateți smântâna cu zahărul rămas până când ține doar vârfuri rigide.
Întindeți uniform deasupra și părțile laterale ale tortului și aranjați căpșunile deasupra.