Pecan Quesadilla
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Pecan Quesadillan. O porție conține 138 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de nuci pecan, brânză havarti, conserve de pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Rețete similare sunt Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză Curcan Cranberry & Sage Quesadilla), Quesadilla paran el Desayuno (mic dejun Quesadilla), și Pear Quesadilla (Quesadilla de Pera).
Instrucțiuni
Presărați 1 parte de tortilla cu brânză și nuci pecan. Îndoiți în jumătate peste umplutură. Gatiti quesadilla intr-o tigaie unsa usor la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte sau pana cand branza se topeste si tortilla se rumeneste.
Tăiați în pene și serviți cu conserve de pere.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.