Pecan Prăfuit Foetaj Caramelizat Pere Napoleoni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați Napoleonii de pere caramelizați cu puf de Pecan. O porție conține 923 calorii, 8g de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie, zahăr granulat, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pere Fiert În Pat De Patiserie Cu Puf, Tartă De Foietaj Cu Ceapă Caramelizată Și Vinete, și Afine Pere Puf De Patiserie Cifre De Afaceri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți 400 de grade F.
Tăiați pecanele la consistența firimiturilor aspre. Aruncați cu untul, zaharurile și scorțișoara într-un bol mic.
Întindeți amestecul pe o foaie de copt și gătiți la cuptor 7 până la 10 minute, până se întunecă și se caramelizează ușor. Puneți deoparte să se răcească.
Întindeți patiseria cu puf pe o suprafață înmuiată la o grosime de 1/16 inci.
Tăiați foaia de patiserie în 12 pătrate, aproximativ 3 pe 3 inci.
Se întinde pe o foaie de copt și se coace 15 până la 20 de minute, până se umflă și se rumenesc.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Topiți untul cu ambele zaharuri într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați perele. Gatiti pana cand perele sunt doar fragede si sucurile se ingroasa pana la o consistenta de sirop, aproximativ 6 pana la 8 minute.
Bateți smântâna, zahărul granulat și vanilia într-un bol de amestecare până când formează vârfuri moi.
Așezați un pătrat de patiserie cu puf în centrul unui bol sau farfurie de servire. Se acoperă cu câteva pere, frișcă și bucăți de pecan. Repetați acest proces de încă 2 ori terminând cu o stropire de nuci.