Pecan Pie Surpriză Baruri

Pecan Pie Surpriză Baruri
Pecan Pie bare surpriză ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 36 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 154 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână amestec de tort, ou, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Surpriză Pecan Shortbread, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9 x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Rezervați 2/3 cană din amestecul de tort și dați deoparte. Într-un castron mare combinați amestecul de tort rămas, untul topit și 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă până se sfărâmă, apoi se presează amestecul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 15 până la 20 de minute, până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Combinați amestecul de tort rezervat de 2/3 cană, zahăr brun, sirop de porumb, vanilie și 3 ouă. Bateți la viteză medie timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Amestec De TortAmestec De Tort
VanilieVanilie
OuăOuă
6
Se toarnă umplutura peste crusta coaptă și se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Reveniți la cuptor și coaceți încă 30 până la 35 de minute, până când umplutura este setată. Se răcește și se taie în 36 de bare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista