Pecan Pie Squares

Pecan Pie Squares
Reteta Pecan Pie Pătrate ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 3 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 45 de cenți pe porție. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, albușuri de ou, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Pătrate Pecan, și Pecan Pie Squares.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, zahărul granulat și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Apăsați uniform amestecul de făină în fundul unei tigaie pătrate de 8 inci acoperită cu spray de gătit, folosind o bucată de folie de plastic pentru a apăsa ferm amestecul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Combinați zahărul brun și siropul de porumb într-o cratiță medie; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Combinați oul și albușurile într-un castron mediu. Se amestecă un sfert de amestec de sirop cald în ouă; se adaugă la amestecul de sirop cald rămas. Se amestecă nuci pecan și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
SiropSirop
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se toarnă amestecul peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când este setată (umplutura se va umfla pe măsură ce se coace, dar se va dezumfla pe măsură ce devine setată).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor; se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Tăiați în pătrate.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.
DificultateExpert
Gata În1 h, 3 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista