Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 361 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, sare, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Mini Plăcinte Cu Nuci Pecan, Mini Plăcinte Cu Nuci Pecan, și Mini Plăcinte Cu Nuci Pecan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Faceți crustă: într-un robot de bucătărie, rotiți făina, untul și crema de brânză până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați gălbenușul de ou și rotiți până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Aluat
4
Scoateți o lingură slabă. de aluat și apăsați uniform pe părțile de jos și în sus ale unei căni într-o mini tigaie cu brioșe de 24 de căni. Repetați pentru toate cupele. Se răcește în timp ce se face umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Mini Tava Pentru Brioșe
1
Bateți împreună oul, zahărul brun, mierea și sarea într-un castron. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Nuci Pecan
Miere
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Presărați curmale uniform pe fundul cupelor de briose. Lingura pecan de umplere pe partea de sus până la plin, dar nu debordant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Date
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
Coaceți până când crustele se rumenesc, 15 până la 20 de minute. Se răcește pe un raft aproximativ 10 minute, apoi rulați un cuțit de-a lungul marginilor și ridicați plăcintele pentru a se răci complet.