Pecan-Crusted Rack de miel
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Raftul de miel cu crustă de Pecan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 890 calorii, 85g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $17.41 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cremalieră de miel, Raft de miel cu crustă de ierburi, și Raft de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente; se amestecă bine.
Întindeți amestecul de muștar peste porțiunea cărnoasă a rafturilor de miel; pus deoparte.
Procesați nucile pecan într-un robot de bucătărie până la sol.
Combinați nuci pecan, 1/4 linguriță sare, piper, unt și 1 lingură suc de lămâie. Pat amestec de pecan peste miel acoperit cu muștar.
Așezați fripturile pe un raft într-o tigaie, partea grasă afară și coastele încrucișate. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a mielului, asigurându-vă că nu atinge osul. Prăjiți la 425 timp de 35 până la 40 de minute sau până când termometrul înregistrează 150 (mediu-rar). (Acoperiți fripturile ușor cu folie după 25 de minute, dacă este necesar, pentru a preveni rumenirea excesivă.)
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Know-how pentru miel: când pregătiți rafturi de miel, lăsați un măcelar să facă o parte din muncă pentru dvs. Rugați-l să franțuzească oasele chinezești (îndepărtați grăsimea și zgârierea) și să tăiați grăsimea capacului, lăsând doar carnea fragedă a ochilor și rezultând o frumoasă prezentare entre.