Pear Strudel
Nevoie de un desert vegan? Strudelul de pere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 247 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 88 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, pere, produse de patiserie phyllo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Strudel Cu Carne De Pere, Strudel Perfect De Pere, și Strudel de pere în Phyllo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°. Stivați foile phyllo pe placa de tăiere, pulverizând fiecare foaie cu spray de gătit înainte de a acoperi cu o altă foaie.
Tăiați stiva transversal în jumătate pentru a forma 2 dreptunghiuri de aluat.
Se amestecă zahărul și scorțișoara. Rezervați 1 linguriță. din amestecul de scorțișoară. Aruncați perele cu cereale și amestecul de scorțișoară rămas. Puneți jumătate din amestecul de pere pe lungime în centrul fiecărui dreptunghi de aluat; pliați ambele părți lungi ale aluatului peste amestecul de pere pentru a închide umplutura, suprapunând ușor laturile aluatului.
Așezați, coaseți părțile laterale în jos, pe o foaie de copt neagră. Pulverizați ușor cu spray de gătit.
Se presară cu amestec de scorțișoară rezervat.
Coaceți 16 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Tăiați fiecare dreptunghi de aluat în jumătate.
Serviți cald sau la temperatura camerei.