Pear Dutch Baby
Pear Dutch Baby ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 247 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pere bosc, zahăr brun, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pear Dutch Baby, Vanilie Pere Copil Olandez, și Caramelizat Mere Pere Copil Olandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați pere feliate, zahăr brun și suc de lămâie.
Încălziți o tigaie din fontă de 10 inci sau rezistentă la cuptor la foc mediu.
Adăugați amestecul de pere; saut 5 minute sau până când perele sunt aurii.
Scoateți amestecul de pere din tigaie și păstrați-l la cald.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Așezați făina într-un castron mare.
Combinați laptele, zahărul granulat, sarea și ouăle, amestecând bine amestecul cu un bici.
Adăugați amestecul de lapte în făină, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când sunt pufoase și aurii. Puneți amestecul de pere în centrul clătitei; se presară cu zahăr pudră.