Pear Crisp cu sos de lamaie

Dacă aveți aproximativ 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, pere clare cu sos de lamaie ar putea fi un spectaculos lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Un amestec de migdale, zahăr, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Lemon Cardamon Pear Crisp, Pere și cireșe crocante cu sos de cremă de migdale, și Cum să gătești: degete vegane de piele tofu crocante cu sos picant de miere-lămâie-ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 linguri de făină, zahăr și 1/4 linguriță de coajă de lămâie.
Adăugați pere; aruncați ușor pentru a acoperi.
Transferați într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Într-un castron mic, combinați ovăzul, zahărul brun, cardamomul și făina rămasă și coaja de lămâie,
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. se amestecă migdalele.
Se coace la 375 de minute pentru 35-40 de minute sau până când perele sunt fragede și toppingul este maro auriu.
Pentru sosul de lămâie, combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mică. Se amestecă treptat în apă până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușul de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând continuu. Se aduce la fierbere ușoară la foc mediu. Gatiti si amestecati 1 minut mai mult.
Se ia de pe foc; se amestecă untul, sucul de lămâie și coaja.
Se serveste cu pere cald clare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.