Peaches ' n ' Cream Eclairs cu sos de caramel Bourbon

Peaches ' n ' Cream Eclairs cu sos de caramel Bourbon
Peaches ' n ' Cream Eclairs cu sos de caramel Bourbon este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 280 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână smântână grea, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Piersici Bourbon și clătite cu cremă de nucă de cocos cu sirop de cremă Bourbon, Budincă de pâine Bourbon cu înghețată și sos de Caramel, și Înghețată cizmar de piersici cu sos Bourbon-Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rack în treimea superioară. Ungeți o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Aduceți untul, apa și sarea la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mare, amestecând până când untul se topește. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați făină dintr-o dată și gătiți, bătând cu o lingură de lemn, până când amestecul se îndepărtează de partea tigaiei și formează o bilă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați amestecul într-un castron mare și răciți ușor, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine cu un mixer electric la viteză mare după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6
Transferați amestecul în punga de patiserie și pipeți benzi de 8 (5 inci lungime) (aproximativ 1 inch lățime) pe foaia de copt, distanțându-le la cel puțin 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Coaceți 15 minute, apoi reduceți temperatura la 400 F și continuați să coaceți până devine auriu, umflat și crocant, încă aproximativ 15 minute (lăsați cuptorul pornit). Pierce imediat parte a fiecărui pcercclair cu vârful unui cuțit de paring și a reveni la cuptor să se usuce, sprijinind ușa ușor întredeschisă, 5 minute. Înjumătățiți o mașină de spălat pe orizontală: dacă este încă umedă în interior, readuceți mașina de spălat la cuptor și uscați încă 5 minute. Se răcește complet pe un suport, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Încălziți zahărul într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu, amestecând cu o furculiță pentru a încălzi zahărul uniform, până când începe să se topească, apoi opriți amestecarea și gătiți, învârtind tigaia ocazional, astfel încât zahărul să se topească uniform, până când este un chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc și se lingurează imediat aproximativ 1 linguriță de caramel de-a lungul fiecărui pcerclair, întinzându-l cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3
Adăugați apă și sare în caramelul rămas în tigaie și fierbeți, amestecând ocazional, până când se dizolvă tot caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați unt și bourbon, tigaie învârtită pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se ia de pe foc și se menține sosul cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Tăiați piersicile în pene subțiri și aruncați cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
2
Se lasă să stea până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
3
Între timp, bateți smântâna cu bourbon și zahărul rămas de lingură folosind bătăi curățate până când ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1
Înjumătățiți pe orizontală. Puneți jumătățile de jos ale bucalclairs pe farfurii și acoperiți cu frișcă și piersici, apoi acoperiți cu jumătățile superioare ale bucalclairs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2
Stropiți farfurii cu sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1
bucalcclairs pot fi coapte (dar nu glazurate sau umplute) cu 1 zi înainte și păstrate, odată răcite, într-un recipient etanș la temperatura camerei. Recrisp pe o foaie de copt într-un cuptor 375 F, aproximativ 5 minute, apoi se răcește înainte de a glazura cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista