Peaches ' n ' Cream Eclairs cu sos de caramel Bourbon
Peaches ' n ' Cream Eclairs cu sos de caramel Bourbon este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 280 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână smântână grea, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Piersici Bourbon și clătite cu cremă de nucă de cocos cu sirop de cremă Bourbon, Budincă de pâine Bourbon cu înghețată și sos de Caramel, și Înghețată cizmar de piersici cu sos Bourbon-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rack în treimea superioară. Ungeți o foaie mare de copt.
Aduceți untul, apa și sarea la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mare, amestecând până când untul se topește. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați făină dintr-o dată și gătiți, bătând cu o lingură de lemn, până când amestecul se îndepărtează de partea tigaiei și formează o bilă, aproximativ 30 de secunde.
Transferați amestecul într-un castron mare și răciți ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine cu un mixer electric la viteză mare după fiecare adăugare.
Transferați amestecul în punga de patiserie și pipeți benzi de 8 (5 inci lungime) (aproximativ 1 inch lățime) pe foaia de copt, distanțându-le la cel puțin 1 inch.
Coaceți 15 minute, apoi reduceți temperatura la 400 F și continuați să coaceți până devine auriu, umflat și crocant, încă aproximativ 15 minute (lăsați cuptorul pornit). Pierce imediat parte a fiecărui pcercclair cu vârful unui cuțit de paring și a reveni la cuptor să se usuce, sprijinind ușa ușor întredeschisă, 5 minute. Înjumătățiți o mașină de spălat pe orizontală: dacă este încă umedă în interior, readuceți mașina de spălat la cuptor și uscați încă 5 minute. Se răcește complet pe un suport, aproximativ 25 de minute.
Încălziți zahărul într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu, amestecând cu o furculiță pentru a încălzi zahărul uniform, până când începe să se topească, apoi opriți amestecarea și gătiți, învârtind tigaia ocazional, astfel încât zahărul să se topească uniform, până când este un chihlimbar închis.
Se ia de pe foc și se lingurează imediat aproximativ 1 linguriță de caramel de-a lungul fiecărui pcerclair, întinzându-l cu spatele lingurii.
Adăugați apă și sare în caramelul rămas în tigaie și fierbeți, amestecând ocazional, până când se dizolvă tot caramelul.
Adăugați unt și bourbon, tigaie învârtită pentru a încorpora.
Se ia de pe foc și se menține sosul cald, acoperit.
Tăiați piersicile în pene subțiri și aruncați cu 1 lingură de zahăr.
Se lasă să stea până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute.
Între timp, bateți smântâna cu bourbon și zahărul rămas de lingură folosind bătăi curățate până când ține doar vârfuri rigide.
Înjumătățiți pe orizontală. Puneți jumătățile de jos ale bucalclairs pe farfurii și acoperiți cu frișcă și piersici, apoi acoperiți cu jumătățile superioare ale bucalclairs.
Stropiți farfurii cu sos de caramel.
bucalcclairs pot fi coapte (dar nu glazurate sau umplute) cu 1 zi înainte și păstrate, odată răcite, într-un recipient etanș la temperatura camerei. Recrisp pe o foaie de copt într-un cuptor 375 F, aproximativ 5 minute, apoi se răcește înainte de a glazura cu caramel.