Peaches ' n Cream Angel Cake
Piersici ' n crema înger tort necesită în jurul valorii de 3 ore de la început până la sfârșit. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 226 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de coacăze, amidon de porumb, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Tort de mâncare înger la grătar cu piersici la grătar și smântână și coulis de cireșe, Tort înger cu piersici proaspete și cremă de vanilie, și Tort de mâncare înger al străbunicii Pearl cu piersici.
Instrucțiuni
În cratița de 1 litru, încălziți jeleul până la fierbere. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 1 lingură de apă; se amestecă în jeleu.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se răcește complet.
Coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaia angel food (tube).
În castron mediu, pliați ușor scorțișoara în topping biciuit.
Se întinde pe partea superioară și laterală a tortului. Aranjați felii de piersici deasupra. Se amestecă glazura; răspândit peste piersici și partea de sus a tort, permițând unele să se stropească în jos parte. A se păstra la frigider.