Peach-Zmeură Tequila Sunrise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Tequila Peach-Raspberry Sunrise. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.94 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 150 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de gheață, nectar de piersici, zmeură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tequila Sunrise, Tequila Sunrise, și Tequila Sunrise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați 1 1/2 căni de zmeură congelată, 1/4 cană de suc de portocale și 1/4 cană de apă în blender până se omogenizează. Folosind o spatulă, apăsați amestecul printr-o sită peste un bol; aruncați semințele. Clătiți blenderul și turnați amestecul de boabe înapoi în el.
Adăugați 2 linguri de zahăr, 1 lingură de suc proaspăt de lămâie, 1 uncie de tequila și 4 cuburi de gheață; procesați până se omogenizează. (Pur și simplu omiteți tequila pentru o versiune nealcoolică.)
Transferați într-un castron, acoperiți și refrigerați.
Clătiți blenderul și adăugați 1 lingură apă, 2 linguri zahăr, 1 lingură suc proaspăt de lămâie, 1 uncie tequila, 1 1/2 căni piersici decojite feliate (congelate sunt OK), 1/4 cană nectar de piersici și 3 cuburi de gheață; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul în 4 pahare înalte. Turnați ușor amestecul de zmeură pe amestecul de piersici pentru a crea un al doilea strat.
Garnisiți cu fructe de pădure suplimentare și felii de piersici, dacă doriți.
Se servește cu agitatoare.