Peach-Pecan Baruri
Peach-Pecan baruri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 79 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți amidon de porumb, zahăr pudră, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Pâine prăjită franceză albă de piersică-Bourbon cu sirop de arțar alb de piersică-Pecan, Fursecuri cu piersici și Pecan, și Briose Cu Piersici-Pecan.
Instrucțiuni
Așezați nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până se prăjește ușor, amestecând o dată după 5 minute.
Împărțiți aluatul de biscuiți în 3 bucăți egale și apăsați uniform pe fundul unui vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Presărați uniform cu nuci pecan, apăsând în aluat.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când marginile se rumenesc.
Aduceți conservele de piersici și amidonul de porumb la fiert într-o cratiță mică. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Se toarnă amestecul conservat uniform peste crusta caldă.
Coaceți la 350 timp de 8 minute.
Scoateți tava din cuptor, și se răcește pe un suport de sârmă 20 de minute.
Se presară uniform cu zahăr pudră și se taie în bare.
Serviți imediat sau la temperatura camerei.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Pillsbury Create ' n
Coaceți aluatul de biscuiți refrigerat cu zahăr.