Peach Parfait Pie
Peach Parfait Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 415 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Parfait De Iaurt Cu Fulgi De Ovăz Peach, și Mic Dejun De 400 De Calorii Parfait De Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați piersicile într-un castron; se presară cu zahăr.
Lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți, rezervând sucul într-o cană de măsurare cu 1 cană. Puneți piersicile deoparte.
Adăugați suficientă apă în suc pentru a măsura 1 cană; se toarnă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere.
Se amestecă gelatina până se dizolvă; se adaugă apă rece. Adăugați treptat înghețata, câte 1/2 cană, amestecând după fiecare adăugare până la amestecare. Se acoperă și se dă la frigider timp de 60-75 de minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional (amestecul se poate separa).
Scurgeți din nou piersicile; aruncați sucul. Împingeți amestecul de gelatină în piersici.
Transferați în coaja de patiserie. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 3 ore sau până când este ferm. Chiar înainte de servire, garnisiți cu frișcă.