Peach Kuchen
Peach Kuchen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 321 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de vanillan, unt, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Kuchen, Peach Kuchen, și Scorțișoară Peach Kuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluat: Preîncălziți cuptorul la 204°. Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci. Într-un castron, amestecați împreună zahărul, praful de copt și sarea.
Adăugați ouăle, laptele și vanilia și bateți până se omogenizează.
Adăugați făina și untul topit și amestecați cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform.
Scurgeți feliile de piersici și uscați-le. Aranjați piersicile într-un strat uniform deasupra aluatului. Într-o ceașcă, amestecați împreună zahărul și scorțișoara; presărați amestecul pe piersici.
Coaceți tortul până când este elastic la atingere, aproximativ 30 de minute. Între timp, bateți gălbenușul de ou și smântâna cu o furculiță.
Stropiți amestecul pe tort și coaceți până când centrul este gătit, cu 10 minute mai mult.
Lăsați tortul să se răcească timp de 10 minute pe un raft.