Peach Kuchen
Peach Kuchen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 250 de calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Serious Eats are 60 de fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, smântână, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Kuchen, Peach Kuchen, și Scorțișoară Peach Kuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți o tavă de copt de 13 x 9 x 2 inci. Într-un castron mic, amestecați împreună făina, sarea, scorțișoara și praful de copt. Într-un castron mare, bateți împreună 1 băț de unt și 2/3 cană de zahăr cu un mixer electric până devine pufos, aproximativ 3 minute (puteți folosi și un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză medie). Bateți în ouă. Bateți în extract de vanilie și migdale. Bateți în jumătate amestecul de făină. Bateți în jumătate din smântână. Bateți în făina rămasă, urmată de smântâna rămasă.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Aranjați felii de piersici de-a lungul vârfului aluatului în trei rânduri bine ambalate.
Tăiați untul rămas în zaruri mici.
Se presară peste piersici.
Presărați 1/3 cană de zahăr rămasă peste piersici.
Coaceți până când tortul s-a setat și un tester iese curat, aproximativ 40 de minute.