Peach Crisp cu fulgi de ovăz-nuc Topping ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de unt, zahăr brun, tapioca instantanee și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piersici și afine crocante cu Topping crocant, Peach & Blueberry Crisp cu Topping condimentat-pecan, și Ghimbir-cireș-pere crocant cu Topping de ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați piersicile, tapioca, extractul de migdale și 1/4 cană de zahăr brun într-un bol. Puneți amestecul deoparte până când perlele de tapioca s-au înmuiat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Tapioca
Umăr
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți restul de 1/4 cană de zahăr brun și făină într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Procesați ovăzul rulat cu nuci într-un robot de bucătărie, pulsând de câteva ori pentru a se macina până la firimituri grosiere; amestecați nucile și ovăzul în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Stropiți amestecul de topping cu unt topit și amestecați cu o furculiță pentru a crea firimituri mari de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6
Turnați piersicile și sucul lor într-un vas de copt de 8x8 inci; întindeți toppingul de firimituri deasupra piersicilor într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul se rumenesc și piersicile clocotesc, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate