Peach Crisp cu fulgi de ovăz-nuc Topping
Peach Crisp cu fulgi de ovăz-nuc Topping ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de unt, zahăr brun, tapioca instantanee și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piersici și afine crocante cu Topping crocant, Peach & Blueberry Crisp cu Topping condimentat-pecan, și Ghimbir-cireș-pere crocant cu Topping de ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Combinați piersicile, tapioca, extractul de migdale și 1/4 cană de zahăr brun într-un bol. Puneți amestecul deoparte până când perlele de tapioca s-au înmuiat, aproximativ 15 minute.
Bateți restul de 1/4 cană de zahăr brun și făină într-un bol separat.
Procesați ovăzul rulat cu nuci într-un robot de bucătărie, pulsând de câteva ori pentru a se macina până la firimituri grosiere; amestecați nucile și ovăzul în amestecul de făină.
Stropiți amestecul de topping cu unt topit și amestecați cu o furculiță pentru a crea firimituri mari de topping.
Turnați piersicile și sucul lor într-un vas de copt de 8x8 inci; întindeți toppingul de firimituri deasupra piersicilor într-un strat uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul se rumenesc și piersicile clocotesc, 35 până la 40 de minute.