Peach Cobbler
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Peach Cobbler ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 105 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 133 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați amestecul, laptele, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin, Old Fashioned Peach Cobbler (Aka Peach Puzzle), și Peach Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. în cratița de 4 litri, se amestecă 1/3 cană de zahăr, amidonul de porumb și scorțișoara. Se amestecă piersicile, apa și sucul de lămâie.
Se încălzește la fierbere, amestecând constant; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se toarnă într - un vas de copt din sticlă de 8 sau 9 inci (2 litri).
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, 1 lingură de zahăr, laptele și untul topit până se formează aluatul moale.
Aruncați aluatul cu 6 linguri pe amestecul fierbinte de piersici.
Presărați restul de 1 lingură de zahăr peste aluat.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.