Peach Clafouti
Peach Clafouti necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 180 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.56 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de zahăr, frunze proaspete de mentă, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Clafouti, Peach Blueberry Clafouti, și Clafouti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Unsoare 6 ramekins ceramice. Într-un castron mare amestecați împreună piersicile, afinele, menta tocată, zahărul și ardeiul negru crăpat. Împărțiți între ramekins.
Într-un alt bol, adăugați ouăle, laptele, făina și semințele de vanilie și amestecați bine. Polonic peste amestecul de fructe.
Aliniați o farfurie mare rezistentă la cuptor cu ziare sau prosoape de bucătărie, cu grosimea de 3 până la 4 straturi. Aranjați ramekinele deasupra hârtiei.
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a ramekinilor. Puneți la cuptor și coaceți până se rumenesc și un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească aproximativ 1 oră. Praf cu zahăr de cofetărie înainte de servire.