PB & J Pinwheels
PB & J Pinwheels ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 36 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 190 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sare, unt de arahide cremos JIF XV și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 15%. Rețete similare includ PB & J Pinwheels, Sunca Pinwheels, și Fig Pinwheels.
Instrucțiuni
Tăiați hârtia pergament pentru a alinia tigaia de 17 x 11 inci.
Combinați aroma de unt CRISCO XV, untul de arahide, zahărul granulat și zahărul brun într-un castron mare. Bateți cu mixerul electric la viteză medie până când se amestecă bine. Bateți în ouă și vanilie.
Combinați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați treptat la amestecul cremă la viteză mică. Bateți până se amestecă bine.
Apăsați aluatul pe marginile hârtiei și întindeți-l cu gem până la 1/2 inci de margini. Ridicați partea lungă a hârtiei. Slăbiți aluatul cu spatula.
Roll aluat până jeleu-roll moda. Cusătură de etanșare.
Presărați nuci pe hârtie.
Rotiți aluatul pe nuci. Apăsați pe orice piulițe suplimentare. Înfășurați în hârtie.
Așezați în pungă de plastic. La frigider peste noapte.
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați foaia de copt cu folie sau hârtie pergament.
Se taie în felii de 1/2 inch.
Așezați la 2 centimetri distanță pe foaia de copt pregătită.
Coaceți la 375 grade F timp de 10 până la 12 minute sau până la setare. Se răcește aproximativ 5 minute pe foaia de copt înainte de a se îndepărta pe folie nouă. Dacă doriți, acoperiți cu gem suplimentar înainte de servire.