Paștele Chremslach
Paștele Chremslach ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 48 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, coacăze, caise și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Chremslach de Paște cu compot mixt de fructe, Brânză De Vaci Chremslach, și Cartofi Dulci Chremslach De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună matzahs, coacăze, migdale, caise, gălbenușuri de ou, masă matzah, zahăr, coajă de lămâie și suc de lămâie.
Bateți albușurile până se înțepenesc. Îndoiți în amestecul de matzah, adăugând masă de matzah pentru a face amestecul să se țină împreună.
Folosind o tigaie electrică sau o friteuză, încălziți aproximativ 2 inci de ulei la 375 de grade. Aruncați amestecul cu linguri și rumeniți câteva minute pe fiecare parte până când sunt crocante. Gatiti doar aproximativ trei la un moment dat.
Se scurge bine pe hârtie.
Se servește la temperatura camerei sau se crispează la cuptor. Blinele sunt deosebit de delicioase cu prune uscate înăbușite cu suc de portocale ca acompaniament, dacă se dorește.
Notă: le puteți face dimineața, le puteți scurge pe hârtie, le puteți lăsa afară toată ziua și le puteți prăji în cuptor chiar înainte de servire.
Retipărit cu permisiunea Jewish Cooking in America de Joan Nathan. 1998 Knopf