Pașaport în Japonia: Edamame, Gyoza, orez și carne de vită Teriyaki
Pașaport în Japonia: carnea de vită Edamame, Gyoza, orez și Teriyaki necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 489 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână count baby shrimp, soia tamari, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Pașaport în Japonia: Edamame, Gyoza, orez și carne de vită Teriyaki, Edamame-salată de orez cu ton Teriyaki, și Pui Teriyaki Pentru Asian Food Fest (Japonia) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți 2 oale cu apă la fiert: 1 oală pentru paste cu câțiva centimetri de apă în ea, 1 tigaie medie cu 1 1/2 căni de apă în ea. Acoperiți ambele oale și aduceți toată apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Când vasul mai mic cu apă fierbe, amestecați orezul și readuceți apa la fierbere. Reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți o strecurătoare peste oală și adăugați edamame la ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Așezați capacul oalei peste edamame cuibărindu-l în strecurătoare. Aburiti edamame 5 minute, apoi scoateti-le in 2 boluri mici, sareti-le si acoperiti bolurile cu plastic sau folie pentru a se incalzi. Puneți colander deoparte și întoarceți capacul vasului la orez, amestecând orezul înainte de a înlocui capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
În timp ce edamame aburesc, înainte de a le scoate în boluri, aveți un buzunar de timp cu care să lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați 1/2 cană, câteva mână de varză Napa în a doua oală cu apă. Blanch varza mărunțită 1 minut și scoateți cu un păianjen sau clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a se răci. Se toacă varza albă mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Napa
(rezervati 1 Lingura)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Combinați carnea, creveții de salată tocați, sake, ghimbir, 1 scallion, 1 lingură tamari, ulei de susan, piper negru și varză răcită, tocată într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(rezervati 1 Lingura)
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tamari
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Așezați 2 lingurițe de umplutură pe fiecare ambalaj de tonă câștigată. Udați vârful degetelor pentru a ajuta la sigilarea ambalajelor de tone câștigate. Gyoza ar trebui să arate ca niște jumătăți de lună mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton Wrappers
9
Așezați 1 sau 2 frunze de varză Napa în fundul strecurătorului. Frunzele vă vor împiedica găluștele să se lipească de suprafața colanderului. Aranjați găluște pe frunza de Napa în strecurătoare și aburiți peste a doua oală mai mare de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napa Frunze De Varza
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Așezați capacul mare al oalei peste strecurătoare pentru a prinde aburul. Găluște trebuie să abur 10 până la 12 minute. În timp ce lucrați la acest lucru, mergeți înainte și înapoi cu edamame, după cum este necesar, conform instrucțiunilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
În timp ce găluștele funcționează, feliați fripturile de file subțire peste Bob. Aruncați cu condimente și teriyaki sau tamari și sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
6 Fripturi De 8 Uncii
Tamari
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
12
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Se adaugă uleiul și carnea și se prăjește. Când carnea se rumeneste la margini, adăugați scallions și gătiți încă 2 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
14
Folosiți varza Napa mărunțită rămasă ca pat pentru a vă servi găluștele. Așezați toate articolele pe vase mici și în boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Napa
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
15
Se amestecă sosul de tamari, muștar și oțet pentru gyoza și se așează alături de găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Tamari
16
Sake-ul cald sau rece, rămas de la gătit, este băutura perfectă, iar portocalele sau mandarinele refrigerate din buric fac un sfârșit răcoritor al acestei mese.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.