Pașaport în Japonia: Edamame, Gyoza, orez și carne de vită Teriyaki

Pașaport în Japonia: Edamame, Gyoza, orez și carne de vită Teriyaki
Pașaport în Japonia: carnea de vită Edamame, Gyoza, orez și Teriyaki necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 489 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână count baby shrimp, soia tamari, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Pașaport în Japonia: Edamame, Gyoza, orez și carne de vită Teriyaki, Edamame-salată de orez cu ton Teriyaki, și Pui Teriyaki Pentru Asian Food Fest (Japonia) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 2 oale cu apă la fiert: 1 oală pentru paste cu câțiva centimetri de apă în ea, 1 tigaie medie cu 1 1/2 căni de apă în ea. Acoperiți ambele oale și aduceți toată apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Când vasul mai mic cu apă fierbe, amestecați orezul și readuceți apa la fierbere. Reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Puneți o strecurătoare peste oală și adăugați edamame la ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Așezați capacul oalei peste edamame cuibărindu-l în strecurătoare. Aburiti edamame 5 minute, apoi scoateti-le in 2 boluri mici, sareti-le si acoperiti bolurile cu plastic sau folie pentru a se incalzi. Puneți colander deoparte și întoarceți capacul vasului la orez, amestecând orezul înainte de a înlocui capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
În timp ce edamame aburesc, înainte de a le scoate în boluri, aveți un buzunar de timp cu care să lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați 1/2 cană, câteva mână de varză Napa în a doua oală cu apă. Blanch varza mărunțită 1 minut și scoateți cu un păianjen sau clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a se răci. Se toacă varza albă mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză NapaVarză Napa
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Combinați carnea, creveții de salată tocați, sake, ghimbir, 1 scallion, 1 lingură tamari, ulei de susan, piper negru și varză răcită, tocată într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
TamariTamari
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați 2 lingurițe de umplutură pe fiecare ambalaj de tonă câștigată. Udați vârful degetelor pentru a ajuta la sigilarea ambalajelor de tone câștigate. Gyoza ar trebui să arate ca niște jumătăți de lună mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
9
Așezați 1 sau 2 frunze de varză Napa în fundul strecurătorului. Frunzele vă vor împiedica găluștele să se lipească de suprafața colanderului. Aranjați găluște pe frunza de Napa în strecurătoare și aburiți peste a doua oală mai mare de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napa Frunze De VarzaNapa Frunze De Varza
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Așezați capacul mare al oalei peste strecurătoare pentru a prinde aburul. Găluște trebuie să abur 10 până la 12 minute. În timp ce lucrați la acest lucru, mergeți înainte și înapoi cu edamame, după cum este necesar, conform instrucțiunilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
În timp ce găluștele funcționează, feliați fripturile de file subțire peste Bob. Aruncați cu condimente și teriyaki sau tamari și sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
TamariTamari
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
12
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Se adaugă uleiul și carnea și se prăjește. Când carnea se rumeneste la margini, adăugați scallions și gătiți încă 2 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Folosiți varza Napa mărunțită rămasă ca pat pentru a vă servi găluștele. Așezați toate articolele pe vase mici și în boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză NapaVarză Napa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Se amestecă sosul de tamari, muștar și oțet pentru gyoza și se așează alături de găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
TamariTamari
16
Sake-ul cald sau rece, rămas de la gătit, este băutura perfectă, iar portocalele sau mandarinele refrigerate din buric fac un sfârșit răcoritor al acestei mese.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
1 Linguriță De Sare, Pentru Marginile Paharului1 Linguriță De Sare, Pentru Marginile Paharului
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista