Pavlovas de nucă de cocos cu fructe tropicale și înghețată

Pavlovas de nucă de cocos cu fructe tropicale și înghețată
Coconut Pavlovas cu fructe tropicale și înghețată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 86 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 217 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână zahăr, nucă de cocos, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Crepe De Nucă De Cocos Cu Fructe Tropicale Și Cremă De Migdale Bananan, Fructe tropicale cu fistic și nucă de cocos, și Cum se face un sandviș cu înghețată tropicală.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați hârtie pergament peste o foaie mare de copt. Desenați cercuri de 6 (4 inci) pe hârtie pergament. Întoarceți hârtia pergament și fixați-o cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Bateți albușurile de ou și crema de tartru cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați extract; bate bine. Adăugați treptat 2/3 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți nuca de cocos în amestec de albuș de ou. Împărțiți uniform amestecul de albuș de ou între cele 6 cercuri desenate. Formați bezea în cuiburi cu laturile de 1 inch folosind partea din spate a unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Coaceți la 250 timp de 1 oră sau până se usucă. Opriți cuptorul; se răcește cuiburile de bezea în cuptorul închis cel puțin 4 ore. Îndepărtați cu grijă cuiburile de bezea de pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Puneți 1/4 cană de înghețată, dacă doriți, în fiecare cuib de bezea și acoperiți cu aproximativ 2/3 cană de amestec de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
8
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista