Pavlova de afine
Reteta Cranberry Pavlova poate fi facuta in aproximativ 1 ora si 5 minute . Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 250 de calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și luați extract de vanilie, amidon de porumb, merișoare și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Pavlova de ciocolată cu fructe de iarnă , Lemon Curd Pavlova și Pavlovan sau Palova sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa la temperatura camerei 30 de minute. Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt; puse deoparte.
Adăugați amidonul de porumb, oțetul, vanilia și sarea în albușuri; bate la viteza medie pana se formeaza varfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, batând la putere până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă.
Răspândit într-un 9-in. cerc pe tava pregătită, formând o fântână mică în centru.
Coaceți la 250° timp de 45-55 de minute sau până când se fixează și se usucă. Opriți cuptorul și nu deschideți ușa; se lasa bezea la cuptor 1 ora.
Într-o cratiță mare, combinați merișoarele, 1/2 cană de zahăr de cofetă, apa și amidonul de porumb. Gatiti la foc mediu pana cand fructele de padure apar, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mic, bate smântâna până când începe să se îngroașe.
Adăugați zahărul de cofetari rămas; bate pana se formeaza varfuri moi.
Ungeți frișcă în centrul bezei; deasupra cu sos de afine. Pune resturile la frigider.