Pavlova
Pavlova ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 16. Pentru 49 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană are 84 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Dacă aveți zahăr, albușuri, kiwi și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pavlova de ciocolată cu fructe de iarnă , Pavlova de lemon curd și Pavlovan sau Palova .
Instrucțiuni
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Bate albusurile spuma pana se formeaza varfuri moi. Adăugați treptat zahărul și amidonul de porumb, batând până se întărește și devine lucios. Bateți oțetul și vanilia. (Testează bezeaua frecând între degetul mare și degetul mare - nu trebuie să fie granulată.)
Întindeți bezea pe o folie sau hârtie de pergament tapetată cu 12 inchi. tava pentru pizza (sau forma in orice forma dorita).
Se coace la 275° timp de 50-60 de minute; stinge focul si lasa sa stea in cuptor pentru cel putin 1 ora.
Faceți stratul de smântână batând smântâna, zahărul și vanilia până se întărește.
Se întinde deasupra bezea răcită. Aranjați fructele în formă atractivă deasupra stratului de cremă. Pune deoparte.
Combinați ingredientele pentru glazură într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere pentru a se îngroșa. Rece.
Ungeți glazura peste fructe pentru a le sigila cu o perie mică și moale. Se da la rece până la momentul servirii.