Pavlova

Pavlova
Pavlova ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 16. Pentru 49 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană are 84 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Dacă aveți zahăr, albușuri, kiwi și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pavlova de ciocolată cu fructe de iarnă , Pavlova de lemon curd și Pavlovan sau Palova .

Instrucțiuni

1
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Bate albusurile spuma pana se formeaza varfuri moi. Adăugați treptat zahărul și amidonul de porumb, batând până se întărește și devine lucios. Bateți oțetul și vanilia. (Testează bezeaua frecând între degetul mare și degetul mare - nu trebuie să fie granulată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Întindeți bezea pe o folie sau hârtie de pergament tapetată cu 12 inchi. tava pentru pizza (sau forma in orice forma dorita).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Se coace la 275° timp de 50-60 de minute; stinge focul si lasa sa stea in cuptor pentru cel putin 1 ora.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Faceți stratul de smântână batând smântâna, zahărul și vanilia până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Se întinde deasupra bezea răcită. Aranjați fructele în formă atractivă deasupra stratului de cremă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
6
Combinați ingredientele pentru glazură într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere pentru a se îngroșa. Rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Ungeți glazura peste fructe pentru a le sigila cu o perie mică și moale. Se da la rece până la momentul servirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista