Paunches Mici Umplute - - - Panzarotti

Paunches Mici Umplute - - - Panzarotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Paunches mici umplute---Panzarotti. Această rețetă servește 5. O porție conține 3077 calorii, 42G de proteine, și 257g de grăsime. Pentru $ 7.69 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, piper, mozzarella din lapte de bivol și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Puttanesca Panzarotti, Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, și Bun bucătar umplute Burger Challenge: porumb și Monterey Jack umplute burgeri creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați apa caldă și zahărul într-un castron mic, adăugați drojdia și lăsați să se înmoaie timp de 15 minute, până când se dizolvă și se spumează. Într-un castron mic separat, combinați 2/3 cană de ulei de măsline, 1 lingură de sare și laptele. Într-un castron mare, combinați făina și făina de porumb și adăugați amestecul de drojdie și amestecul de ulei de măsline, amestecând de câteva ori cu o lingură de lemn pentru a forma un amalgam dur. Întoarceți amestecul pe o placă ușor făinată și frământați timp de 6 până la 8 minute, până când este netedă și rezistentă. Ungeți ușor un bol mare, așezați aluatul în vas și acoperiți bine cu folie de plastic. Puneți deoparte într-un loc cald pentru a crește timp de 35 până la 40 de minute, până când s-a dublat în vrac. Împărțiți aluatul în 2 porții egale și, cu un știft de rulare bine condimentat, rotiți rapid prima jumătate până la grosimea de 1/4 inci. Folosind un tăietor de biscuiți de 5 inci, tăiați rundele din aluat și așezați-le pe o tavă de foi. Puteți combina resturile și re-roll aluatul o dată. Repetați procesul cu cealaltă jumătate a aluatului, până când totul este consumat. Acest lucru ar trebui să producă 10 discuri. Acoperiți ușor discurile cu pergament sau o cârpă curată și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Împărțiți mozzarella în 10 porții egale și așezați o porție pe 1 jumătate din fiecare disc, în stil semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3
Adăugați pecorino, prosciutto și roșii în fiecare movilă de mozzarella. Condimentați cu piper și pliați discurile în jumătate pentru a forma jumătăți de lună. Apăsați marginile cu degetul pentru a le sigila bine. Acoperiți din nou cu pergament sau o cârpă curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ProsciuttoProsciutto
PecorinoPecorino
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Preîncălziți cuptorul la 150 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-o cratiță mare, cu fund greu, care va ține lichid la o adâncime de cel puțin 5 inci, încălziți uleiul de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați 3 sau 4 produse de patiserie la un moment dat și gătiți până se rumenesc, întorcându-se ușor cu clești sau o lingură de lemn pentru a asigura o rumenire uniformă pe ambele părți. Pe măsură ce panzarotti termină de gătit, scoateți-le într-o tavă căptușită cu prosoape de hârtie și țineți-le la cuptor până sunt gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista