Patty se topește cu ceapă carbonizată
Rețeta Patty se topește cu ceapă carbonizată ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 799 calorii, 44G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, cum ar fi gruyincrucrore, unt, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Patty se topește cu ceapă la grătar, Patty la grătar se topește cu ceapă sufocată, și Patty Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru grătar direct la foc mare.
Ungeți și ungeți grătarul.
Într-un castron mare, folosind o lingură, nu mâinile, amestecați ușor mandrina și filetul. Treceți mâinile sub apă rece și împărțiți amestecul în 6 porții egale. Formați fiecare porție într-un tort de dimensiunea și forma unei felii de pâine, având grijă să nu compactați prea mult carnea. Condimentează pe ambele părți cu sare și piper. Faceți o depresiune în centrul fiecărei plăcinte cu degetul mare. Dați la frigider prăjiturile până când grătarul este gata.
Ungeți ambele părți ale fiecărei felii de pâine cu untul.
Așezați tortele, Indentați cu fața în sus și feliile de ceapă pe grătar direct peste foc. Gatiti, intorcand o data, pana cand atat prajiturile cat si ceapa sunt carbonizate frumos pe ambele parti si burgerii sunt gatiti dupa bunul plac, 4-5 minute pe fiecare parte pentru mediu. În ultimele 2 minute de gătit, acoperiți fiecare tort cu o felie de brânză și puneți feliile de pâine de-a lungul marginii grătarului, apoi acoperiți grătarul. Grătiți, întorcând feliile de pâine o dată, până când brânza este topită și pâinea este ușor prăjită.
Așezați fiecare burger pe o felie de secară prăjită. Aruncați feliile de ceapă pentru a rupe inelele și împărțiți uniform între burgeri. Completați fiecare burger cu o a doua felie de pâine prăjită și serviți imediat.
Configurați grătarul pentru grătarul direct la foc mare
Formați carnea în chiftele; la frigider până când este gata de grătar
Topiți untul decât periați pe felii de pâine
Timp de grătar: 8-10 minutenu uitați: încercați să modelați chiftelele de burger pentru a se potrivi feliilor de pâine, dar nu manipulați prea mult carnea (nu trebuie să fie perfecte).
Apare cu permisiunea lui Williams-Sonoma. Grill Master: arsenalul final de rețete de bază pentru grătar. Rețete de Fred Thompson; fotografii de Ray Kachatorian. Drepturi de autor 2011 de către Weldon Owen, Inc. și Williams-Sonoma, Inc.